Certificat SME

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Coface Romania confirma ca aceasta firma indeplineste criteriile necesare pentru certificare si ca i-a fost acordat certificatul web digital Excellent SME Romania. Certificatul este emis in baza unui raport de credit si a monitorizarii periodice a situatiei companiei realizate de Coface Romania prin serviciul de Evaluare Companii si Informatii de Afaceri.

ROM STEEL SOLUTIONS SRL
Sos. Odai 307-309 Bl. corp A Ap. 2 Sectorul 1,
Bucuresti, Bucuresti 013604, Romania
 
Certificatul a fost emis la data de Nov. 15, 2018 . Valabilitatea certificatului poate inceta la orice moment in cazul in care compania nu mai indeplineste criteriile de acordare. Va rugam utilizati codul QR din certificat ( Buton "vezi certificat" de mai jos ) pentru verificarea valabilitatii curente.
 
Informatiile care stau a baza Certificatului Excellent SME sunt obtinute de Coface Romania Credit Management Services S.R.L. (Coface) si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) din surse considerate a fi de incredere. Aceste surse nu sunt insa administrate de Coface sau CCIB si ca atare cele doua entitati nu detin controlul asupra calitatii acestor informatii si nu pot garanta corectitudinea lor. Coface si CCIB nu pot fi considerate raspunzatoare pentru niciun fel de consecinte, pagube sau pierderi directe sau indirecte rezultand din utilizarea acestui Certificat sau actiuni efectuate in legatura cu acesta.

Vezi certificat