Despre noi

Începandu-şi activitatea în 2008, societatea ROM STEEL SOLUTIONS a devenit în scurt timp cunoscută la nivel naţional în rândul firmelor din industria producătoare de confecţii metalice, datorită profesionalismului şi seriozităţii echipei ce o reprezintă. Având ca principal obiect de activitate comercializarea de echipamente şi consumabile utilizate în industria confecţiilor metalice, oferim totodată şi consultanţă necesară alegerii celor mai bune soluţii în crearea fluxurilor de fabricaţie a structurilor metalice. Pornind de la nevoile si bugetele clienţilor noştri, împreună cu aceştia, găsim întotdeauna variantele optime de prelucrare, manipulare şi asamblare.

Ceea ce ne diferenţiază de competitorii noştri, este faptul că punem clienţii în centrul tuturor preocupărilor noastre şi construim relaţii de parteneriat bazate pe onestitate şi încredere.

Tot pentru a veni în intâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, oferim service, mentenanţă, precum şi consumabile şi piese de schimb pentru echipamentele achiziţionate.

Furnizorii noştri de echipamente sunt producători de top la nivel mondial, pentru care compania noastră este unic reprezentant in România. Dintre aceştia se pot enumera:

- FICEP – Italia – producător de echipamente cu CNC debitare, găurire, poansonare pentru prelucrare tabla, profile laminate şi cornier;
- GASPARINI – Italia – producător de echipamente CNC pentru profilare table;
- BDS MASCHINEN – Germania – producător de maşini de găurit cu talpă magnetică;
- GOSTOL TST – Slovenia – producător de echipamente de sablare;
- OMIS – Italia – Producător de poduri rulante şi macarale portal;
- ALLIED MAXCUT – Marea Britanie – producător de burghie şi freze pentru prelucrarea metalelor;
- ACETI – Italia – Producător de echipamente pentru şanfrenare şi polişare tablă si ţevi.​