Echipamente prelucrare tabla
Producția de plăci și componente care sunt găurite, perforate, marcate, scrise, frezate și tăiate în conformitate cu toleranțele cerute sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai importante activități din mediul de fabricare a oțelului de astăzi.

Reducerea timpilor morți de procesare, în care nu se adaugă o valoare adăugată, devine o "necesitate" în industria actuală de a crește competitivitatea unei firme și de a obține controlul calității cerut al procesului de fabricație.

Din aceste motive, oferim cea mai largă gamă de soluții CNC care se desfășoară de la o singură operațiune de găurire și perforare a pieselor de lucru, până la echipamente complexe integrate cu plasmă CNC pentru plăci, având scopul de a integra toate funcțiile necesare pentru fabricarea plăcilor.

Abilitatea de a începe cu materia primă și de a termina cu piesa finită după finalizarea tuturor operațiunilor necesare, cum ar fi găurirea, frezarea, perforarea, marcarea, scrierea și tăierea piesei la dimensiunea și forma dorită este ceea ce face ca această gamă de produse să fie cu adevărat unică .